Sanal Sunum

Kongremiz Covid-19 salgını sebebiyle uzaktan erişim olarak dijital salonlarda gerçekleştirilecektir. Kongremizin ertelenmesi ya da iptali söz konusu değildir. Kongrelerimiz YÖK'ün 6 Mart 2020 tarihli duyurusu (kongrelere online katılım yönünde) gereği online olarak gerçekleşecektir. Katılım belgeleri PDF olarak kongre sonrası gönderilecektir. Sunumların nasıl yapılacağı yönünde teknik bilgi, kongre programı ile beraber yayımlanacaktır.

 

Hakem sürecinden geçerek kabul edilen ve sanal sunumu yapılan bildiriler özet veya tam metin bildiri kitabında yer alacaktır. Sunumu yapılmayan bildiriler yayına alınmayacaktır.

Katılımcılar duicopr@gmail.com mail adresine bildirilerini gönderdikten sonra 18.06.2020 tarihine kadar 10-15 dk'lık sanal sunum videolarını sisteme yüklemeleri gerekmektedir.

Videolarınızı yüklemek için TIKLAYINIZ.

Katılımcılar sunumlarını üniversitemiz uzaktan eğitim merkezi aracılığıyla açılan dijital salonlarda senkron olarak sunucaklardır. Böylelikle dinleyiciler sunucuya soru sorabileceklerdir. Sunumlar için 10-15 dakikalık sunum süresi olacaktır. Sanal sunumların 18 Haziran 2020 tarihinden önce gönderilmesi gerekmektedir.

Sunumlar sisteme yüklendikten sonra kongremizin iletişim adresi olan duicopr@duzce.edu.tr adresine bilgi gönderilmesi rica olunur.